Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı TOK 2023

tok2023

24. Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı TOK 2023, 14–16 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi'nde yer alan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecektir.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 250. ve Cumhuriyetimizin 100. yılında Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı’na otomatik kontrol ve ilgili alanlarda çalışan tüm araştırmacıları, kamu ve özel sektör temsilcilerini davet etmekten mutluluk duyarız.

TOK 2023 Düzenleme Kurulu Adına Eş Başkanlar

• Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez
  • Doç. Dr. Ali Fuat Ergenç
  • Doç. Dr. Zeki Yağız Bayraktaroğlu

E-posta: tok2023@itu.edu.tr

Konferansımızın kayıt ücretleri özellikle kontrol alanında çalışma yapan ve sunuş gerçekleştirmeyi düşünen öğrencilerimizi teşvik amacıyla güncellenmiştir. Ayrıca yine bu alana ilgi duyan kişiler için bir katılım kategorisi açılmıştır. Detaylar için https://tok2023.itu.edu.tr/kayit sayfasına bakabilirsiniz.