Konferansa katılmak için hazırladığını bildiriler için https://tok2023.itu.edu.tr/bildiri-yukleme sayfasındaki şablonları kullanabilirsiniz.

• Kongrede sözlü olarak sunulan bildirilerden seçilenler “ITU Computer Science AI and Robotics” dergisinde İTÜ’nün 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında çıkarılacak özel sayıda basılacaktır.

• Paderborn Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Bilişim Teknolojileri Enstitüsü Otomatik Kontrol Bölümü Başkanı Prof. Erdal Kayacan, Cumhuriyetimizin 100. Üniversitemizin 250. Yıl dönümünde TOK 2023'te davetli konuşmacı olarak yer alacaktır.

• IFAC'in 2026-2029 yılları arası başkanlığını yürütecek olan  Prof. Maria Prandini, Cumhuriyetimizin 100. Üniversitemizin 250. Yıl dönümünde TOK 2023'te davetli konuşmacı olarak yer alacaktır.

• IFAC immediate past President Prof. Frank Allgöwer, Cumhuriyetimizin 100. Üniversitemizin 250. Yıl dönümünde TOK 2023'te davetli konuşmacı olarak yer alacaktır.

KONFERANS ÇAĞRISI

TÜRKİYE OTOMATİK KONTROL KONFERANSI 2023